Svenska expeditioner

Sverige är välsignat med både fantastisk kustlinje, floder och sjöar, ett absolut mecka för dig som paddlar Seakayak, Whitewater Kayak eller Open Canoe. KONTAKTA OSS om din egen drömresa eller för mer information.

Diseño sin título 81

Hårkan Nedstigning

•Vad: Hårkan börjar sin resa i de norska fjällen innan den karver sig genom kullar och skogar till Lit i Jämtland där den möter Indalsälven 140 km senare. Det är en klassisk resa att göra med den öppna kanoten där alla traditionella färdigheter kan användas under vild camping under hela resan. Du kommer också att utveckla färdigheter i att göra härbärgen, laga mat över öppen eld, fiske och utveckla ett helt nytt utbud av bushcraft/överlevnadsfärdigheter.

•Säsong: maj-september

•Hur länge: 5-10 dagar beroende på din startpunkt.

Diseño sin título 82

Höga Kusten Experience

•Vad: Höga Kusten finns med på UNESCO:s världsarvslista och är en fantastisk plats för en havjakpaddling. Paddla bland klippor, sjöfåglar, skog innan du landar på orörda sandstränder eller varma platta klippor för att njuta av en oförglömlig nattcamping. Skärgården ger skydd när det behövs, men erbjuder också möjlighet att besöka några verkligt spektakulära öar på vägen inklusive Högbonden, Mjältön och Ulvön. Om vädergudarna är snälla kanske vi till och med får en chans att paddla längs med Höga Kusten från Härnosand till Örnholdsvik!

•Säsong: maj-september

•Hur länge: 5-10 dagar beroende på din startpunkt.

sv_SESwedish

vår logotyp

Den säkra resan bind runan

'RAIDO' är runan för:
Resa, ta ansvar, ha kontroll, initiativ, äventyr, beslutsfattande, riktning, rätt väg, den inre kompassen, ledarskap, moraliskt ansvar, integritet, respekt för andras rättigheter... 'Resan är målet'
'ALGIZ' är runan som anses vara den mest kraftfulla skyddsrunan...
'Rädsla har sin plats i varje hjärta. Mod är bara ett svar" 
När de kombineras, Raido och Algiz gör binda Rune för SÄKER RESA.